Hagaz Amy

 
2012-09-26
Crested
Golden/White
 
Vikt
8/3 -13 836g
 
Amy blev utställd i Hållnäs 2/3 -13 för första gången och fick ihop 91p (pet) !
Amy är min första egna uppfödning! För mig så är hon helt perfekt, just ett sådant marsvin som jag fastnar för. Självklart ska hon få bo kvar här, och förhoppningsvis bli mamma! (Lina är mamma åt Amy)
 
Amy har verkligen fått det bästa från Lina, och det är att hon är tuff och vet vad hon vill. Tycker Amy att man väntat för länge med att komma med grönsakerna så hörs hon, hon har ett sånt himla högt skrik att det hörs i nästan hela huset. Hon är dessutom väldigt busig, och sitter ofta på hustaket på husen i buren.
 
Amy kommer även hon fram och ska smaka på det man kommer med, men är något kräsen och tar inte alla grönsaker direkt. Hon är dessutom ganska underlägsen mot andra marsvin, och vill inte vara i samma hus som andra. Och hennes skrik kommer fram även då, fast det andra marsvinet inte har gjort något.
 
Det här är en otroligt härlig liten tjej med humör, hon vet vad hon vill och är inte rädd för människor. Pigg och sprattlig kan hon vara när man håller i henne, men absolut inte rädd, hon har bara inte tid att sitta still =)

Amy fick sin första kull 23 maj -13 !


Bilderna här nedan är tagna när Amy är endast ett dygn gammal 

Amy en vecka !
Amy nu:
Amy 13/6 -13

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0